Image Description

Testezi gratuit scannere intraorale TRIOS și ai parte de training de specialitate!

În fiecare vineri, clienții Digital Dentistry au ocazia de a testa scannerele intra-orale TRIOS gratuit, în laboratorul DEMO al Digital Dentistry, București. Evenimentul a început să atragă din ce în ce mai mulți specialiști, interesați de testarea și achiziționarea produselor din această gamă.

 

Ce se întâmplă la DRIVE TEST?

Evenimentul este unul restrâns și funcționează ca un workshop celor care vor să intre în lumea digitală. În fiecare vineri pot participa între 5 și 10 persoane, care se programează în prealabil. Fiecare astfel de întâlnire are o parte teoretică foarte scurtă, în care  specialiștii Digital Dentistry prezintă participanților diferențele între amprenta clasică și cea digitală, precum și ceea ce pot face la modul real cu orice scanner intra-oral TRIOS  și care sunt limitările unui astfel de scanner.

Prezentarea durează în jur de 3-4 ore, timp în care participanților li se arată cum pot scana arcada superioară, inferioară și ocluzia (scanarea durează un 1 minut și 40 secunde), scanarea fiind realizată atât pe cazuri reale, cât și pe manechine/modele. Întregul workflow este exemplificat, de la printarea unui model, până la frezarea unei coroane dentare.  Ulterior, participanții pot scana cu produsele din gama TRIOS, pentru a se convinge singuri de avantajele și beneficiile de avea aceste produse în cabinet sau laborator.

Printre cele mai dese întrebări primite de specialiștii Digital Dentistry din partea participanților se numără:  ”Pot fi folosite scannerele pentru implant, proteză totală și RCR-uri? ” Răspunsul pentru aceste întrebări este afirmativ.

Ceea ce mai trebuie menționat este faptul că acest tip de eveniment a fost creat pentru a susține valorile de brand ale DIGITAL DENTISTRY, care oferă o soluție completă: nu doar aparatul sau produsul, suportul tehnic din spate și know – how-ul, cât și posibilitatea colaborării cu un laborator performant.

 

Produse de top și best sellers, scannerele intra-orale TRIOS sunt perfect adaptabile oricărui cabinet, reducând timpii de lucru și costurile. Specialiștii Digital Dentistry vor fi alături de fiecare client, fiind pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor legate de funcționalitatea și caracteristici tehnice ale produselor. 


 

 

 

 

TRIOS Test Drive reprezintă o experiență inedită, având marele avantaj al interacțiunii directe cu produsele, înainte de achiziționarea lor. Înscrie-te acum pentru următorul eveniment!