Image Description

Digital Dentistry vine cu oferte de Black Friday cum nu au mai fost vreodată. Cele mai mici prețuri!

Mereu orientați către tehnologia 3D de ultimă generație atât pentru tehnica dentară cât și pentru medicina dentară, de Black Friday vă punem la dispoziție super oferte de neratat.

Anul acesta te așteptăm de Black Friday cu reduceri la 20 de produse din gama 3Shape și VHF, între 27 noiembrie - 4 decembrie. Pe locuri, fiți gata... Sunteți gata să dăm STARTul reducerilor de neegalat?


De ce TRIOS® 3Shape?
Pentru că TRIOS vă permite digitalizarea în propriul ritm.

Indiferent dacă sunteți nou în stomatologia digitală și căutați o soluție pentru a începe, sau un dentist complet adaptat la tehnologia digitală care se gândește la următorul pas, 3Shape TRIOS vă echipează pentru succes, permițându-vă să faceți mai mult decât v-ați imaginat. Scanerele intraorale TRIOS includ funcții puternice, cum ar fi funcția wireless, o configurare MOVE+ (cu ecran tactil HD ergonomic, mobil de 15,6 ", cu port USB, care vă permite să partajați cu ușurință scanările digitale, imaginile și planul de tratament cu pacienții dumneavoastră) și un ecosistem deschis de neegalat.

Precizie dovedită
18 studii independente raportează o acuratețe statistic mai mare pentru TRIOS în comparație cu amprentele convenționale și / sau amprentele realizate cu alte scanere intraorale majore pentru restaurări cu arc complet, cu o singură unitate și cu mai multe unități.

Culori realiste
Creați amprente digitale de înaltă calitate în culori realiste și activați dialogul de calitate cu pacienții. Aplicați măsurarea umbrelor pentru a economisi timp și a crea restaurări de înaltă calitate.

Ocluzie dinamică
Pentru a vă perfecționa restaurările, TRIOS Pacient Specific Motion vă permite să înregistrați mișcările evidențiind punctele de contact statice și dinamice.

IA pentru scanare mai simplă
Cea mai recentă tehnologie de inteligență artificială (IA) simplifică scanarea prin eliminarea excesului de țesut moale din amprenta digitală.

De ce vhf?
Lumea cunoaște Germania pentru muzica de fanfară, mașini, covrigi și bere! Dar ne oferă mai mult de atât. Știați că în Germania a luat naștere viitorul stomatologiei digitale prin tehnologia de ultimă oră - frezele dentare vhf? De peste 30 de ani vhf creează perfecțiunea.

Frezare sau măcinare? Umed- sau prelucrare uscată?

Modelul vhf R5 poate face totul!

Model revoluționar în laboratorul dentar: într-un timp foarte scurt, noul vhf R5 a cucerit lumea. Mașina de frezat și măcinat automatizată pentru prelucrarea uscată și umedă poate face față în mod fiabil oricărui material utilizat în tehnologia dentară. Și datorită dimensiunilor sale compacte, va putea fi poziționat în orice spațiu din laboratorul dumneavoastră.

Crearea amprentelor digitale necesită o cooperare și mai puternică între dentist și tehnician dentar decât de obicei. Ambii trebuie să fie familiarizați cu fluxurile de lucru și procedurile celuilalt, împreună cu toate capcanele potențiale. Acest lucru este deosebit de important în contextul amprentelor digitale pentru implanturi și necesită o foarte bună coordonare.

Acum că v-am reamintit de ce este importantă tehnologia digitală oferită de scanner-ele intraorale TRIOS 3Shape și a mașinilor de frezat vhf în cabinetele și laboratoarele dumneavoastră vă oferim posibilitatea de le achiziționa chiar de Black Friday la prețuri de neegalat. 6 tipuri de mașini de frezat și măcinat vhf și 14 modele de scannere intraorale TRIOS 3Shape la cele mai mici prețuri.

Partenerii noștri, 3Shape și vhf sunt lideri mondiali în domeniul tehnologiei digitale. Cu ajutorul lor, dorim să aducem un plus de valoare pieței de medicină dentară din România.

Descoperă toată gama de produse 3Shape și vhf aflate la reducere de Black Friday între 27 noiembrie - 4 decembrie. Urmărește campaniile noastre pe site și pe facebook. Fii pregătit pentru startul reducerilor de neegalat.

3Shape TRIOS

Trios 4 Wireless Move+ 195 970 lei
Trios 4 Wireless Pod 150 232 lei
Trios 3 Wireless Move+ 182 902 lei
Trios 3 Wireless Pod 137 065 lei
Trios 3 Move+ 161 815 lei
Trios 3 Pod 115 780 lei
Trios Basic Move+ 142 065 lei
Trios Basic Pod 95 980 lei







 

 

Configurare speciala (in limita stocului disponibil):

Trios 3 Wireless Move 115 285 lei
Trios 3 Wireless Pod 86 575 lei
Trios 3 Move 110 335 lei
Trios 3 Pod 81 625 lei
Trios 3 Mono Move 84 100 lei
Trios 3 Mono Pod 60 340 lei


Mașini de frezat și măcinat vhf*:

N4+ 112 860 lei
K4 83 655 lei
K5+ 138 600 lei
K5 121 275 lei
S5 188 100 lei
R5 275 220 lei


*Doar cu plata in avans.
Digital Dentistry specialistul tău în tehnologie pentru tehnica și medicina dentară.