Image Description

NOUL TRIOS TEST DRIVE: De acum, poți să testezi cele mai performante scannere intraorale fără a părăsi cabinetul!

TRIOS DRIVE TEST este conceptul pe care Digital Dentistry l-a construit anul trecut, în ideea de a ajuta medicii stomatologi și tehnicienii dentari să se familiarizeze cu produsele erei digitale în stomatologie. De acum, poți să testezi produsele TRIOS by 3SHAPE fără a te mai deplasa din cabinet. Tu beneficiezi de aceleași avantaje și de același training, echipa de specialiști se deplasează către tine.

Trios DRIVE TEST a pornit ca un eveniment restrâns, în care specialiștii în stomatologie și tehnică dentară pot testa scannerele intraorale TRIOS by 3SHAPE, beneficiind și de training de specialitate gratuit, în același timp.

Acest tip de eveniment a fost creat pentru a susține valorile de brand ale DIGITAL DENTISTRY, care oferă o soluție completă: nu doar aparatul sau produsul, suportul tehnic din spate și know – how-ul, cât și posibilitatea colaborării cu un laborator performant.

TRIOS DRIVE TEST este un eveniment săptămânal, ce se desfășoară în fiecare vineri, începând cu ora 10.00. Accesul la acest eveniment este gratuit și se face pe bază de programare.

Structura evenimentului este simplă:

Prezentarea durează în jur de 3-4 ore, timp în care participanților li se arată cum pot scana arcada superioară, inferioară și ocluzia (scanarea durează un 1 minut și 40 secunde).  Scanarea este realizată atât pe cazuri reale, cât și pe manechine/modele. Întregul workflow este exemplificat, de la printarea unui model, până la frezarea unei coroane dentare.  

Ulterior, participanții pot scana cu produsele din gama TRIOS, pentru a se convinge singuri de avantajele și beneficiile de avea aceste produse în cabinet sau laborator.

DE ACUM, TRIOS DRIVE TEST, DIRECT LA TINE ÎN CABINET!

Pentru că știm că timpul este principala problemă a tuturor specialiștilor în stomatologie și pentru că am primit foarte multe recomandări în acest sens, am făcut un ugrade structurii evenimentului. De acum, există și posibilitatea ca echipa Digital Dentistry să se deplaseze direct în cabinetul sau laboratorul persoanei care solicită acest lucru. Singura condiție este ca laboratorul sau cabinetul să fie în București: ”Ducem TRIOS DRIVE TEST direct în cabinet, permițând astfel specialiștilor să câștige timp și să beneficieze de același training de specialitate, precum și de posibilitatea de a testa cele mai performante scannere intraorale existente pe piață. Înțelegem perfect faptul că timpul este o reală problemă, tocmai de aceea am venit cu această soluție practică, pentru a ajuta toți specialiștii să se apropie de era digitală, din intimitatea propriului cabinet”, spun reprezentanții Digital Dentistry.

Singura mențiune este că workshop-ul TRIOS TEST DRIVE on DEMAND va fi susținut tot în baza unor programări, făcute la numerele de telefon 0722.316.614 // 0723 316 317.

Scannerele intra-orale TRIOS sunt perfect adaptabile oricărui cabinet, reducând timpii de lucru și costurile. Specialiștii Digital Dentistry vor fi alături de fiecare client, fiind pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor legate de funcționalitatea și caracteristici tehnice ale produselor.