Cursuri

TRIOS DRIVE TEST

Data incepere curs: 26-02-2021

Trios DRIVE TEST este un eveniment restrâns, de maxim 10 persoane, în care specialiștii în stomatologie și tehnică dentară sunt invitati sa testeze cele mai performante scannere intra-orale TRIOS by 3SHAPE, beneficiind și de training de specialitate gratuit, în același timp.

Structura evenimentului este următoarea:

  • Prezentarea durează în jur de 3-4 ore, timp în care participanților li se arată cum pot scana arcada superioară, inferioară și ocluzia (scanarea durează un 1 minut și 40 secunde).  Scanarea este realizată atât pe cazuri reale, cât și pe manechine/modele. Întregul workflow este exemplificat, de la printarea unui model, până la frezarea unei coroane dentare.  
  • Ulterior, participanții pot scana cu produsele din gama TRIOS, pentru a se convinge singuri de avantajele și beneficiile de avea aceste produse în cabinet sau laborator.

De menționat faptul ca scannerele intra-orale TRIOS  sunt perfect adaptabile oricărui cabinet, reducând timpii de lucru și costurile, acestea reprezintă cea mai potrivită alegere pentru specialiștii care doresc să eficientizeze munca în laboratorul dentar sau în cabinet și să asigure, în același timp, un confort sporit pentru pacienți. 

TRIOS DRIVE TEST este un eveniment săptămânal, ce se desfășoară în fiecare vineri, începând cu ora 10.00. Accesul la acest eveniment este gratuit și se face pe bază de programare.
0722.316.614 // 0723 316 317