Cursuri

De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție - curs HANDS ON

Data incepere curs: 13-03-2021

Mai este foarte puțin până la cursul HANDS ON “De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”, susținut de 2 dintre cei mai buni tehnicieni dentari din România: TD CRISTIAN PETRI și TD TUDOR TODEA. Tu ți-ai rezervat locul?

🗓️ 13 martie // Cluj-Napoca

🕐 ora 09:00 - 17:00

🗣️ speakeri: TD Cristian Petri și TD Tudor Todea

🛒 http://bit.ly/3pbJYDh PREȚ: 1200 lei


PROGRAM EVENIMENT:

09.00 - Bun venit și cunoaștere participanți

09.30 - Prezentare parte teoretică

10.00 - Pregătire ambalare + ambalare (hands on)

11.00 - Design în CAD (exocad)

12.00 - Pauza de masa

13.00 - Dezambalare + prelucrare (hands on)

15. 00- Glazura externă 3D (hands on)

16.00 - Tips & tricks

17.00 - Concluzii finale


Vei afla toate informațiile de care ai nevoie pentru a afla cum poți schimba culoarea unei restaurări monolitice din A3 în A1, păstrând efectul estetic natural! Cu siguranță, rezultatele tale vor fi cu adevărat excepționale!

Cine sunt cei doi speakeri HANDS ON “De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”?

  • Cristian Petri

A lucrat în laboratoare din America și Germania, specializându-se  pe lucrări scheletate, telescoape și protetică pe implanturi. Începând cu anul 2002, deține propriul laborator dentar în Cluj-Napoca, iar din 2011 se axează pe reabilitări complexe, estetică, minim-invazivitate și funcție.

Începând cu  2011, susține cursuri de specialitate in Romania dar și în alte țări, publică articole în reviste naționale și internaționale precum: Dental Target, Dental Dialogue, Das Dental Labor, Spectrum Dialogue, Labline Magazine, Quintessence, Reflex, CAD/CAM International.

Este co-fondator și președinte al Dental Initiative România, o asociație non-profit cu caracter educațional. Este, de asemenea, inițiatorul congresului TEAM din România.


  • Tudor Todea

S-a specializat în morfologia analogică și în modelarea digitală folosind programele de design 3Shape și Exocad. În același timp începe realizarea lucrărilor de ceramica presată, lucrări pe care s-a specializat până în prezent.

Din 2016 abordează noi tipuri de lucrări structuri complexe pe implante realizate digital. În 2018 începe realizarea ghidurilor chirurgicale în atentă colaborare cu dr. chirurg. Din 2019 începe activitatea ca lector asistent împreună cu Cristian Petri.

Ești pregătit pentru prima sesiune din acest an? Vino alături de noi !


Contactează-ne pentru a rezerva un loc.

0722 316 614 // dna Maria Nicolescu