Image Description

Te-ai înscris la cursul “De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”?

Printre cursurile cele mai apreciate susținute de Digital Dentistry și Alligator Dent din ultimele luni este “De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”, susținut de TD Cristi Petri și TD Tudor Todea. Cursul a fost fully booked în primele ediții.

După București și Craiova, cursul ”De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”, susținut de TD Cristi Petri și TD Tudor Todea se va desfășura la Cluj Napoca, pe data de 1.02.2020.

Cursul se adresează în principal tehnicienilor dentari începători și cu un nivel mediu de experiență în rezolvarea cazurilor de protetică cu ajutorul ceramicii presate. Scopul  evenimentului este de a familiariza specialiștii la început de drum cu proceduri precum verificarea coroanei și a conului, ce reprezintă bazele acestui curs. Participanții vor învăța mai multe despre metoda de ambalare și selectarea ingot-ului, precum și detalii legate de modul în care se face injectarea. Mai important decât atât, vor afla în ce constă procesul de pregătire a cazului, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere informațional, designul lucrării, frezarea, pregătirea înainte de ambalare, ambalarea, injectarea, sablarea și prelucrarea disilicatului de litiu. Ne bucurăm că interesul pentru acest tip de curs este foarte mare și suntem convinși că informațiile îi vor ajuta pe participanți în exercitarea meseriei lor. 

Dar aceste informații nu vor fi singurele furnizate în cadrul cursului de către TD Cristian Petri și TD Tudor Todea, lector asistent. Participanții vor afla când și în funcție de ce factori se aleg tipurile de ingot de presare, fie că este vorba de HT , MT, LT sau MO.

Alte HOT TOPICS ale acestui curs:

  1. Când și unde decidem să folosim monolitic sau stratificat și, cel mai important, putem realiza o restaurare monolitică, astfel încât să arate ca una stratificată doar folosind tehnica de glazurare externă 3D staining?
  2. Care tehnica este mai avantajos de folosit : presare sau frezare din bloc?
  3. Tips & Tricks pentru fiecare procedeu
  4. Ce este important să primim din cabinet pentru o restaurare corectă, atât din punct de vedere coloristic, morfologic cât și funcțional ( poze clinice atât cu cheia de culori pentru dinți, cât și cheia de culori pentru bonturi), set-up, model de studio.

Încrierile pentru acest curs s-au încheiat, dar urmărește pagina de FB a Digital Dentistry pentru a vedea când se organizează următorul curs.